Saturday, November 22, 2008

Utk makluman


New entry MUNGKIN ada di bwh entry ini..

Utk makluman kwn2 dan smua readers yg sudi visit this blog...

I'll be away for a few days..
So my blog won’t be updated till I come back..
(maybe start tomorrow until Saturday la..)

Aku harap uols still sudi nak singgah blog aku walaupun xde entry terbaru (ade ke org nak bace blog aku nih)..

If aku ada masa aku akan cuba postkan some entry.. Itu pun kalau aku sempat n ada masa terluang.. If not, uols tunggu jelah aku update after this Saturday ok (diulangi..ade ke org nak bace blog aku ni yer)..huhu..

1 more thing..smua comment yg masuk semasa ketiadaan aku will be under moderation.. So aku akan publish bila aku dah kembali nanti...

♥♥♥♥♥♥♥♥

Anyway.. pada sape2 yg nak exchange link dgn aku bleh tinggalkan jejak uols kat comment di entry ini or kat shoutbox di sidebar.. n also pada sape2 yg penah minta exchange link dgn aku tapi mungkin aku terlupa masukkan or xde dlm blogger list, hope uols bleh check ur link kat blog ni dan jugak kat blog aku yg 1 lagi (blog yg 1 lagi ni aku guna utk menyimpan bloglist aku n links yg mungkin uols bleh gunakan)-->

http://purplerooms.blogspot.com

If xde jugak..pls remind me through comment or shoutbox ok...

♥♥♥♥♥♥♥♥


A million thanks to all my blog readers...





My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008


1 Comment(s):

lily lotus said...

slmt pergi n pulang...


Blogger Templates by iezpdaus Design