Monday, November 10, 2008

Sakitnya kepala

Aduh la..sakitnya kepala aku.. Tekanan betul..

Ni smua gara2 lampu ofis aku yg kaler kuning.. Sebelum ni kan aku dok dlm bilik.. So kat bilik tu guna lampu biasa la yg kaler putih.. Tapi bila aku dah pindah kat luar ni lampunye kaler kuning.. Tekanan wooo..buat kerja bawah sinaran lampu kaler kuning ni.. Start dok luar ni aku dah kerap sakit kepala.. It's like mcm aku dok kat tempat gelap tiba2 juz ada lampu yg kaler kuning ni je.. Nak tgk screen laptop pun mcm jenuh je.. Tekanannya..



Dah la ada 1 lampunya tunggu masa nak terbakar je lagi.. Asyik dok lip lap lip lap je.. Mcm dlm disko pun ade aku rasa.. Huh.. Bos aku ni pun xde inisiatif ke nak tukar lampu??? Yg dia tau ckp...'Ooo..manyak gelap ooo kat luar ni..' Tahu pun gelap atenye xreti2 ke nak tukar kasi cerah skit.. Hangin betul aku..


Lampu yg xmenyala tu lah lampu yg tunggu masa nak terbakar.. dok lip lap lip lap je..

Dah la aku lama dah xkena sakit kepala ni.. Bila dah start sakit ni lambat la nak baik.. Aduuhhhh la...




My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008


2 Comment(s):

nis n4d (*_~) said...

kdekut nyeee owner tu...

wat saket mate jee... huhu..

mane x fenin... adoi...

mutu keje pekerja die pOn bleh menurun ni... kan kan...

eeeeee... kene bwk sunglasses gi keje 2..

(@_@)

iez said...

♥ nad ♥

Mmg kedekut pun bos k.iez ni..
Nk pinjam sunglasses kat nad lah.. hehe..


Blogger Templates by iezpdaus Design