Tuesday, November 25, 2008

Hangin aku ngan bdk sorang ni

Argghhh... tension aku.. Hangin!!! Aku hangin ngan bdk yg baru masuk ofis aku last month...

Pot pet pot pet xrenti.. smua dia nak ngadu.. Dah keje ko.. ko buat ajo lah.. bising memanjang.. itu xkena ini xkena.. itu xleh buat ini xleh buat.. ko ingat ko tu bos ke.. Smua nak ikut ckp ko.. Dah la ko tu pun intern.. Byk songeh pulak..

Aduh laa.. letih aku ari2 dok dgr dia membebel.. bdk tu namanya Jason..

Masa baru masuk aritu aku tgk mcm ok je si Jason ni.. Alih2 masuk je ari ke3 dia dah mula tunjuk prangainya yg sbenar.. Udah la suka benor ke hulu ke hilir dlm ofis ni.. Ape aku buat smua dia nak tau..

Bos yg patut supervise dia, Ms Agnes (yg tlg pasangkan lampu baru kat ofis).. Bkn bos aku.. Tapi dah bos aku partner ngan bos dia terpaksa la aku dok 1 ofis ngan si Jason ni..

Ni ha bdknya.. aku snap pic dia curi2 dari meja aku.. Dah la meja aku ngadap meja dia.. Aku nak buat keje pun xsenang bila dia asyik membebel mengadu bkn2...



Arini tahap kesabaran aku dah sampai ke kemuncak.. Nah..amik ko.. aku letak pic ko kat sini..nak kasi femes skit.. Bising xhengat..huhh..

Arini dia ckp apa aku buat xheran je.. Aku pun ade byk keje nak buat dr nak dgr dia membebel ntah ape2..huhhhhh....


My Purple Boxes
@
http://stitchiez.blogspot.com
Copyright© 2008



7 Comment(s):

prebetsabu said...

bwk bertenang...

and aku rasa kureng manis nak aibkan dia sampai publish gamba dia kan..?

huuhuh...

tp tu la.. bbdk zmn skrg ni tak reti kenal diuntung..
aku pon dah bape kali terkena ngn bebdk baru abis blaja ni bila keje, macam2 demand...
hasil takde pon.. sume tak reti nak wat keje.. mintak itu ini, pandai nombor 1..

goasop said...

ha3. dia membebel apa? isk2. npk muke cm ok je.. mulut potpet3 rupanya. ehe.. =P sabar je la iez. wat dunno je ng dia. nt mesti dia pn faham. *hope. ehe

iez said...

♥ prebetsapu ♥
actually bkn nak aibkan dia pun.. xterlintas pun mcm tu..
xpe..pic pun blur2 aje..
xde sape nk 'prasan' mamat ni..
nk kasi femes skali skala ape salahnya kan..huhu..

♥ goasop ♥
itu la..kalahkan pompuan dia membebel..hahaha..

masviona said...

saba ye..:)moga cepat hilang amarahnye tuh

iez said...

♥ masviona ♥
uishh.. td en. prebetsapu.. ni pn. viona pulak..heheh...
mmg kena sabar ajo lah.. nk buat mcm mano..hahah..

Signorina Syima said...

iez.. awat dia macam tu??

motif bebel..? makan bontot ayam...

ARC said...

lol..best r die dapat publisiti..haha


Blogger Templates by iezpdaus Design