Tuesday, November 18, 2008

Sudah terang

Sebelum ni aku penah mengadu dlm entry ni yg aku sakit kepala gara2 aku kena buat keje dalam keadaan cahaya lampu kaler kuning..

Tiba2 semalam keluhan aku dlm blog last week seolah2 didengari oleh sorang staf dlm ofis aku ni..Chewwahh..prasan lak eh..hehe..

Ptg semalam staf tu, Ms Agnes (actually dia ni mcm assistant bos aku la) dah belikan mentol baru utk ditukar.. Dia sendiri ckp dia pun xsuka dok dlm lampu kuning tu.. Sakit kepala dan bleh buat kita mengantuk.. Betul2... mmg betul ape yg dia ckp tu..hehe..

Aku iye2kan je ape yg dia ckp.. So ptg semalam dia bersungguh2 tukarkan mentol tu.. Sanggup lak panjat meja coz nak tukarkan mentol.. Kagum lak aku tgk.. Tapi aku xsnap pun pic waktu dia dok tukar lampu tu.. Nanti dia prasan lak kan..huhu..

Dia bkn stakat tukar 2 mentol.. Sampai 4 mentol dia tukar.. Iyelahkan..Dah lampu tu smua asalnya kaler kuning.. Nak x nak..kena la tukar smua skali..

So kalau sebelum ni keadaan tempat aku nampak kuning..malap je kan..so skrg dah cerah.. Lampu yg dah nazak tu pun dah ditukar.. Xde la keadaannya dok lip lap lip lap dah lagi..hehe..



Hidupku kembali cerah..huhu..




:girl_15:


My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008


7 Comment(s):

goasop said...

senang hati ye lampu da terang benderang~

iez said...

♥ goasop ♥
Hehe..mmg senang hati..
kepala pun dh xsakit..jiwa pun dh xtension..hehe..

lily lotus said...

good..dh bleh keja dgn amam ;)

FaRiHa said...

wa dah terang ekss?? =)

Jathniel Tong said...

haah... i'm bek. my bedroom light oso in yellow color but don wan to change it as i only bek for sleep. hahaa. all work from company is forbidden from entering my house. hahahaa...

syhazwa said...

mcm lagu hujan jer...pagi yang gelapkini sudah terang...untuk kak iez lagu dier mcm nie...pjabat yang kuning kini sudah cerah...heheh

iez said...

♥ fariha ♥
a'ah dh terang.. baru la senang nak wat keje..

♥ jathniel ♥
bedroom kalu nk guna yellow light lg la bgus..aman je tdo..hehe..

♥ syhazwa ♥
hehe..betul2.. Pndai kamu ubah lagu eh..haha..


Blogger Templates by iezpdaus Design