Friday, October 10, 2008

Hujan Oh Hujan

Sbenarnye entry ni crite psl semalam.. Ptg semalam ujan punye la lebat.. Mule2 tu mendung je.. Waktu tu aku dok sibuk tunggu waktu nak blk je.. Tibe2 guruh kilat smua cukup.. Mr Shark pulak ckp die dah nak klua dtg amik aku.. Then die msg aku ckp dah ujan mase on d way dtg kat tempat keje aku.. Ishh..ksian die nak kena redah ujan..

Mase aku amik pic ni aku dah klua dr ofis aku dah.. Lagipun Mr Shark msg ckp die dah tunggu kat bawah (ofis aku kan kat tingkat 32..huhu).. So mesti la aku cepat2 turun.. Jam pun waktu tu dah pukul 6. Mau tunggu ape lagi kan..

Mase ni dah ujan dah pun..tu psl awan gelap je..


Cube teka mane 1 moto aku? hehe.. Kan dlm entry2 lps2 aku penah bgtau aku dah xpakai moto Kriss yg aku bawa kt UTeM dulu tu.. Ni moto aku sendiri tau.. Tapi aku suruh Mr Shark yg bawa.. Moto Mr Shark xde raga.. Susah aku nak letak brg2 aku..hikss.. Moto yg berselimut dgn baju ujan tu la moto aku..

Aku ngan Mr Shark dok tunggu la dulu kt bawah Gurney Tower tu sbb ujan lebat sgt.. After dah nampak xlebat kitorang pun chow la.. Malas aku nak tunggu lama2.. Lagipun baju ujan kan ade.. Yg penting mau lipat kaki slua tinggi2.. Kalu x abis la basah slua aku nanti..huhu..


Ha..yg ni situasi utk ari ni pulak.. Keadaan cuaca mcm semalam jugak.. Dah mendung2 mase aku jenguk kat luar tingkap kejap tadi..


Jgn la ujan dulu..tunggu la kasi aku sampai umah dulu..huhu..

Bos aku dah balik.. Ade can la aku nak balik awal..ahakss..

:girl_4:


My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008




2 Comment(s):

amerbourdon said...

macam pernah jumpa...
tapi di mana ya..
atau tersilap mata..
huhu..

iez said...

♥ amerbourdon ♥


Kalu penah jumpe or tgk dh tentu lah kt UTeM..huhu..


Blogger Templates by iezpdaus Design