Saturday, January 31, 2009

B.U.S.Y



Dah lama rasanya aku xupdate blog ni kan... Aku mengalami saat2 yg amatlah sibuk sehinggakan aku jarang sekali dapat menjengah ke blog ni...

Nak kata ari2 xmengadap pc mmg keje aku memerlukan aku mengadap pc ari2.. huhu..

Tapi...dah tentu la kena mengadap pc dgn keje yg menimbun ari2.. Lagi ramai customer dtg kat Maxis maknanya makin bertambah la keje aku..

Kadang2 aku cuma sempat check email or setakat jengah blog ni utk tgk kalau2 ada apa2... Nak update crita sure lah xsempat walaupun byk yg aku nak storykan.. Xkan la aku nak peram lama2 baru aku nak publish dlm blog kan.. Dah tentu la xbest.. Crita pun dah basi..haha.. (padahal xde story baru sgt pun..hehe..)

Apa2 pun aku harap uols selalu2lah singgah blog ni eh.. Dan...jgn lupa tinggalkan jejak or apa2 comment yer.. Ada masa dah tentu aku akan buat kunjungan balas kat blog uols..hehe...


Kat Maxis ni byk lagi keje kosong.. Ade yg berminat?? hehe..



:girl_15: :girl_16:





My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008




3 Comment(s):

Anike MK said...

Ciannye...
Keje elok2 ye..

=) peace

ichigo said...

cane nk apply? nk alamat... bleh?

muzlifah said...

keje pe tu kak iez..?ehe


Blogger Templates by iezpdaus Design