Saturday, January 17, 2009

Menyepi

Haluuuuu... hye smua.. Lamanya rasa aku xupdate blog kan.. Ade yg rindu kat aku? hehe...

Utk pengetahuan smua, skrg aku tersangat la sibuk.. aku baru keje kat tempat baru.. Dulu company lama ada offer utk trus keje kat situ.. Iyelahkan.. dulu aku juz training ajo kat situ.. then diorang offer lak utk trus keje..but environment kat situ sgtlah xbest.. So aku amik keputusan utk cari keje lain... And...Alhamdulillah..tanpa tunggu masa yg lama.. aku dah dah dpt keje... juz dlm beberapa ari je..

Ari rabu aku interview then ari jumaat company tu call utk amik aku keje.. Time tu aku sgt la terkejut dan xsangka sgt2... huhu... Excited ok..haha... Nak tahu kat mane aku keje?? hehe.. Skrg aku dah join Maxis team.. Keje aku as a Back End for that company...

Nak tahu environment kat situ?? 1st time masuk mmg sgt menguji kesabaran ok.. Smua benda kena cepat.. Even yg aku baru 1st day masuk diorang dah nak aku tahu everything psl system kat company tu.. dan tahu mcm mana nak handle apa jugak yg berlaku kat company tu..

Fast leaner.. itu yg diorang nak.. So aku pun kena lah berusaha utk menjadi org yg very2 fast...hahaha... mampos la aku.. One more thing.. bkn stakat fast leaner... keje pun kena buat cepat2.. berjalan pun kena cepat2.. Smua benda lah kena cepat...

Aduh la.. tapi xpelahkan.. dah nama pun keje.. lagipun aku org baru..kena la belajar smua.. hope aku bleh handle smua problem kat situ.. InsyaAllah...


:girl_9:



My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008

2 Comment(s):

candylips_izy said...

congrats dear...!!
hepinyer dgr die dpt keje baru..
all the best to u..!!

Munirah Abd said...

Selamat menempuh alam pekerjaan dgn penuh ketabahan...ceeeeeeewahhhhh


Blogger Templates by iezpdaus Design