Wednesday, December 10, 2008

Lepas kerinduan

Hye smua.. Actually aku masih lagi dlm tahap busy yg menjadi2.. Tapi, rindu la pulak aku nak tatap blog purple aku yg dah lama xupdate nih..huhu.. Lagipun aku rindu jgk nak jenguk blog kwn2 aku.. Mesti dah byk post yg aku terlepas..hehe.. Maybe start Jumaat ni aku dah xsibuk.. So bleh la aku update blog ni..hehe..

Aku punya la sibuk sampai xsempat nak ucap selamat ari raya kan.. So, sementara aku ada masa even skejap ni aku nak ucapkan
Selamat Hari Raya AidilAdha...



* Dah hampir seminggu aku xsihat..dgn demamnya, batuknya, selesemanya.. Aduh la.. Dah la keje byk.. How??

:girl_5:



My Purple Boxes
@

h
ttp
://stitchiez.blogspot.com
C
opyright
© 2008



2 Comment(s):

goasop said...

lepas rindu? ehe. isk bz nya iez. take good care dear~

nis n4d (*_~) said...

uiks... x sehat lg? hmm.. kondisi kritis tu... moge cpt sehat ea! heh.. chayok2 pizen!!!


Blogger Templates by iezpdaus Design